Bart van der Looij

Digital & UX/UI Specialist

In mijn werk stel ik de eindgebruiker altijd centraal. Ik geloof dat als je de klantreis echt begrijpt, je in staat bent om niet alleen een sterk digitaal product te ontwikkelen, maar ook de groei van je organisatie te versnellen.

Mijn focus ligt op User Experience (UX), strategie en design. Met mijn achtergrond in Interaction Design en mijn passie voor gedragspsychologie, help ik bedrijven bij het optimaliseren van hun digitale producten. Het doel? Een betere gebruikerservaring en een hogere conversie.

Ik werk graag nauw samen met bedrijven en zorg ervoor dat we korte lijnen houden. Dit zorgt voor een efficiënte aanpak waarbij we snel kunnen schakelen en de juiste keuzes kunnen maken. Of het nu gaat om een digitale transitie, het ontwikkelen van een nieuw platform of het optimaliseren van een bestaande website, ik begeleid je stap voor stap naar het beste resultaat.

Laten we samen kijken hoe we jouw organisatie digitaal naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen maken we jouw digitale platform intuïtiever en succesvoller.

Expertises

  • User experience
  • Strategie
  • Design
Digital & UX/UI Specialist